Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg!

Har du spørsmål eller ønsker å bli kontaktet av oss, send gjerne en epost til eirik.norderud@spoonagency.no eller ring 92453871.

Takk for din interesse!

Du vil snart bli kontaktet av oss. Ha en fin dag :)

Vi vil aldri gi din e-postadresse til noen andre. Det vil kun være vi som har tilgang til den. Les mer om våre vilkår

Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen. Vi lagrer ingen personlige opplysninger. Ved å trykke OK aksepterer du vår bruk. Les mer

OK

Torfinns torsdagstaco-oppskrift

Created with Sketch.

Torfinns torsdagstaco på takterrasen er taco på mexikansk vis. Her får du oppskrift og fremgangsmåte.

“Gjør det enkelt!”, sier vi ofte. Nå går vi mot egne tips og serverer en ganske tidkrevende og kompleks oppskrift. Her er i alle fall Spoons strategiske rådgiver og taconerd Torfinns tacooppskrift til omtrent 4-6 personer:

 

Cochinita pibil

1 kg svinenakke

 

Marinade

2 dl appelsinjuice

3 fedd hvitløk

1 habanero

1 ss achiote

1 ss spisskummin

1 ss korianderfrø

½ ss nellik

½ ss allehånde

1 lime (saft)

1 ss røkt paprika

½ ss salt

1 ss pepper

2 ss eddik

Slik gjør du

Miso y adobo-poteter

1 kg poteter

2 ss Miso

1-½ dl Chipotle i adobo

2-3 ss lønnesirup

1 lime

Vann

2-3 ss olje

Salt

Pepper

 

Slik gjør du

Salsa Verde

5-10 tomatillos

1-2 gul løk

1-4 jalapeno

1-2 fedd hvitløk

Koriander

½ lime

Salt

Pepper

 

Slik gjør du

Salsa Roja

10 modne tomater

1-3 rød chili

1 habanero

1-2 gul løk

2-3 fedd hvitløk

3 tørket ancho-chili

Koriander

2 lime

 

Slik gjør du

Guacamole

2-4 avokado

1 fedd hvitløk

½ løk

1 rød chili

Koriander

1-2 lime

Salt

Pepper

 

Slik gjør du

 

Pico de gallo

5-10 tomater

2-5 løk

2 jalapeno

Koriander

2-3 lime

 

Slik gjør du

 

Cashew Crema

2 dl rå cashewnøtter

Vann

Salt

Lime

 

Slik gjør du

Tilbake Created with Sketch.